Wie zijn wij

Wie zijn wij

 

Hypocase is een onafhankelijke tussenpersoon gespecialiseerd in adviseren van hypotheken en kredieten.
 
Samen met u bekijken we welke hypotheek het beste aan uw persoonlijke situatie en wensen voldoet. Rekening houdend met de criteria van diverse geldverstrekkers zou het zo maar kunnen dat u meer kunt lenen dan u aanvankelijk had verwacht. De hoogte van de hypotheek wordt vooral bepaald door uw gewenste maandlasten. Elke hypotheek is uiteindelijk een op het individu afgestemd stukje maatwerk, voortgekomen uit een combinatie van ervaring, expertise en creativiteit. Doordat wij geen gebruik maken van externe adviseurs kunnen wij de kwaliteit waarborgen. Een financieel adviseur van hypocase zelf komt bij u langs om uw persoonlijke situatie en de hypotheek nader te bespreken. Dit kan ook op zaterdag en zondag.
 
Nadat u het "direct contact" formulier heeft ingevuld of een gratis berekening heeft aangevraagd via het "offerte" formulier, zal een medewerker van Hypocase telefonisch contact met u opnemen.
Telefonisch zal dan uw situatie worden doorgenomen en krijgt u een indicatie van hoeveel u maximaal zou kunnen lenen op basis van de door u verstrekte gegevens.  Dit telefonische gesprek is voor u geheel vrijblijvend en er zijn dan ook verder geen kosten aan verbonden.

Aansluitend op het telefoongesprek kan desgewenst een eerste kennismakingsgesprek plaatsvinden. Er zal dan inhoudelijk dieper ingegaan worden op de berekening. Ook dit gesprek is geheel vrijblijvend en kostenloos.

Mocht u vervolgens besluiten om de door Hypocase aangeboden diensten daadwerkelijk af te nemen, dan zullen er, afhankelijk van de diensten in kwestie, kosten in rekening gebracht worden. De hoogte van deze kosten zijn reeds in het voorgaande kennismakingsgesprek per aangeboden dienst duidelijk inzichtelijk gemaakt.

De kennismakingsgesprekken zijn gratis en vrijblijvend.
 
Telefoon 036-5242836
 
 
KvK nummer 34181695,  
 
 
AFM vergunningnummer 12017345